Sonja revisited bij de Lidl?

Toch gauw nog even wat boodschappen in huis halen, voordat de laatste avond van het jaar aanbreekt. Ik doe dat graag bij de Lidl, de voordeelsuper die een mooi assortiment groente en fruit aanbiedt, met weinig toegevoegde chemicaliën en nog uitermate betaalbaar ook. Op weg naar de parkeergarage nog gauw de weekfolder meegegrist, waarop een leuk ogende dame me vriendelijk toelacht.Thuisgekomen zie ik pas dat die leuk ogende dame Sonja Bakker is. Nee, ik trek mijn oordeel niet in. Sonja Bakker ziet er goed uit en is in de omgang ongetwijfeld een leuk persoon, mens of vrouw, net zo u wenst.

Natuurlijk was het me opgevallen dat de Lidl de laatste tijd nogal aan de weg timmerde met het light huismerk Linessa. Aan mij niet besteed, hoewel dat geen nieuws zal zijn voor degenen die me kennen. Maar Lidl zet, gezien die folder, het nieuwe jaar vol in met Linessa, dus met de ongekroonde light koningin Sonja Bakker.

Is dat de reden dat ik geen fatsoenlijke Brie of Camembert meer kon scoren in mijn lievelingsfiliaal maar slechts de vies smakende -ooit per ongeluk in mijn winkelwagentje gedeponeerd- light variant? Gelukkig was de Griekse yoghurt nog niet aan het assortiment onttrokken maar ik vrees het ergste als de tucht van Sonja echt gaat toeslaan in een tot nu toe leuke voordeelsuper…

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie, Overgewicht, Voeding. Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie